Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Circadia: Fli më mirë! Zgjohu i freskët!

Circadia është zgjidhja e parë në botë për të riparë orën tuaj biologjike duke përdorur dritën bazuar në analizën e gjumit tuaj.

E keni menduar ndonjëherë pse ndjeheni të lumtur në një ditë me diell dhe të mërzitur kur është errësirë dhe duke rënë shi jashtë?

Përgjigja qëndron te DRITA.

Drita ndikon në orën tonë biologjike, e quajtur ndryshe ritmi ‘circadian’.

Një orë biologjike që ka dalë nga sikronizimi çon në vështirësi për fjetje, duke u zgjuar në mëngjes të ngrysur dhe duke u ndjerë të rraskapitur në punë.

Circadia është e vetmja zgjidhje e dedikuar për ri-sinkronizimin e orës tuaj biologjike me ciklin ditë-natë duke përdorur dritën.


Rate This Article:
No comments

leave a comment