Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Doni të fluturoni? Tashmë është e mundur

Teknologjia ka përparuar aq shumë sa që ndonjëherë na duket sikur jetojmë brenda atyre filmave fantastiko shkencor që shohim në televizor. Nëse njeriu arriti të krijonte një robot me inteligjencë artificiale atëherë dhe krijimi i një pajisje që të ndihmon të fluturosh nuk duket më i pamundur. Këto pajisje quhen Flyboard, mjafton të hipësh e të mbash qëndrim drejt mbi to dhe lehtësisht mund të ngrihesh në ajër. Për të parë më mirë se si funksionon dicka e tillë, ne po ju prezantojmë një video ku shfaqen 6 flyboardet më fantastike që mund të keni pare ndonjëherë.

Rate This Article:
No comments

leave a comment