Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Token ka bërë një unazë për të vendosur të gjitha fjalëkalimet, pagesat dhe aksesin fizik

Unaza Token, me një lançim para-shitje sot për unazën e saj të lëvizshme me bazë biometrike që mund të bëjë pagesa, të ndezë një kompjuter dhe dyer të pjesshme – të gjitha me një valë të një gishti magjik.

Unaza Token përdor një kombinim të gjurmëve të gishtërinjve (ka një sensor të gjurmëve të gishtit në bazën e unazës) dhe një sensor të afërsisë optike për të siguruar që kredencialet e një përdoruesi nuk mund të arrihen nga një palë e tretë. Duke përdorur një aplikacion (të disponueshëm për iOS dhe Android), Tokenites mund të bashkojnë unazën dhe informacionin e tyre biometrik me çdo gjë, që nga kartat e kreditit e deri te çelësat e makinës.


Rate This Article:
No comments

leave a comment