Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Ky sensor sensual është projektuar për flirtim

Ripple është një pajisje që inkurajon përvojën e shoqërisë në jetën e përditshme, duke skanuar mjedisin përreth për të gjetur se kush është i tërhequr nga ju. Ripple zgjeron perceptimin e femrave duke u dhënë atyre ndjesi fizike për të treguar se kush është duke treguar interes për to. Nëse interesi është i ndërsjellë, Ripple percepton këto reagime natyrore dhe përforcon gjuhën flirtuese duke lëvizur në përgjigje të shikuesve.

Projekti, nga katër dizenjatorë në kursin e përbashkët të dy masterave të Inxhinierinë e Inovacionit të Dizajnit në Kolegjin Imperial në Londër dhe Kolegjin Mbretëror të Artit, kombinon sensorë dhe teknologji të vizionit kompjuterik me një sërë protuberancash që dridhen kur zbulohet tërheqje reciproke, nëpërmjet një palë kamerash.


Për të parë sitin e Ripple klikoni këtu.

Rate This Article:
No comments

leave a comment