Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

LunaR nxjerr në treg orën smart e cila funksionon me energji diellore

LunaR
Prezantohet projekti më i ri i Kickstarte, LunaR

Megjithëse fenomeni i orëve smart u përhap vite me parë, duket se fuksionalitete të reja janë duke iu shtuar aksesorëve më të dashur. Deri tani kemi parë alarmet, njoftimet e telefonit, gjurmimi i aktivitetit fizik, por cfarë është sjellë e re nga LunaR?

Projekti më i ri i Kickstarte, LunaR është një orë smart e cila punon me energji diellore. LunaR përfshinë një sërë funksionalitetesh standarte që gjenden në cdo orë tjetër smart: ajo mund të monitojë gjumin tuaj, të vendosë alarme, të gjurmojë aktivitetin fizik dhe të shfaq njoftimet që ju vijnë nga rrjetet sociale.

Përshtypja është se LunaR mund të karikohet ventëm më anë të energjisë diellore por në të vertet ajo është disejnuar që të karikohet ne menyrë artificiale, nga ndricimi i brendshëm ose ndricimi i jashtëm, kështu që ju nuk do të ankohemi më për orën e ngecur.

Projekti më i ri I Kickstarte, është një orë smart e cila punon me energji diellore.LunaR përfshinë një sërë funksionalitetesh standarte që gjenden në cdo orë tjetër smart: ajo mund të monitojë gjumin tuaj, të vendosë alarme, të gjurmojë aktivitetin fizik dhe të shfaq njoftimet që ju vijnë nga rrjetet sociale.

Përshtypja është se LunaR mund të karikohet ventëm më anë të energjisë diellore por në të vertet ajo është disejnuar që të karikohet ne menyrë artificiale, nga ndrucimi I brendshëm ode ndricimi I jashtëm, kështu që ju nuk do të ankohemi më për orën e ngecur.
Projekti më i ri I Kickstarte,është një orë smart e cila punon me energji diellore.përfshinë një sërë funksionalitetesh standarte që gjenden në cdo orë tjetër smart: ajo mund të monitojë gjumin tuaj, të vendosë alarme, të gjurmojë aktivitetin fizik dhe të shfaq njoftimet që ju vijnë nga rrjetet sociale.

Përshtypja është se mund të karikohet ventëm më anë të energjisë diellore por në të vertet ajo është disejnuar që të karikohet ne menyrë artificiale, nga ndrucimi I brendshëm ode ndricimi I jashtëm, kështu që ju nuk do të ankohemi më për orën e ngecur.

Rate This Article:
No comments

leave a comment