Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Dronë si modelë me çanta në “duar” në një shfaqje të Dolce & Gabbana

Në një shfaqje të Dolce & Gabbana gjatë Javës së Modës në Milano, një flotë dronësh mbanin çanta nëpër duar përgjatë pistës.

Të gjithë personave në sallë ju kërkua të fiknin wi-Fi dhe Bluetooth nëpër celularët e tyre. Kjo bëri që shfaqja të vonohej me 45 minuta.

Si fillim, dronët bënë hapjen e shfaqjes për t’i lënë më tej vendin paradës së modeleve të vërteta.

Rate This Article:
No comments

leave a comment