Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Exodus 1, telefoni i pare dedikuar teknologjisë blockchain

HTC ka lancuar Exodus 1, i cili është telefoni i parë dedikuar teknologjisë blockchain. Pajisja mund të blihet vetëm me bitcon ose etereum. Telefoni inteligjent do të duket dhe do të funksionojë si çdo telefon tjetër inteligjent. Ai ka ekran 6 inç HD, një kamera 16 megapikselësh dhe një procesor të fuqishëm Snapdragon 845. Telefoni përmban një portofol të sigurt që do të përdoret për të ruajtur çelësat e kriptomonedhave. Ai do të shitet për 0.15 bitcoin ose 4.78 ethereum. Gjithashtu HTC ka krijuar një algoritëm sekret për rikuperimin e informacionit në rast se humbisni telefonin.

Rate This Article:
No comments

leave a comment