Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Programi i Facebook heq 8.7 milion pamje të fëmijëve në tre muaj

Facebook ka thënë se janë hequr 8.7 milion imazhe të turpshme të fëmijëve nga moderatorët e tij në tre muajt e fundit. Rrjeti social tha se ka krijuar një softuer të ri që zbulon imazhe të ndaluara për fëmijët dhe një program tjetër që mund të zbulojë gjithashtu raste të mundshme të fëmijëve që shfrytëzohen seksualisht. Nga 8.7 imazhe të larguara, 99% u hoqën para se ndonjë përdorues i Facebook ti raportonte ato. Një hetim i BBC në vitin 2016, gjeti prova se pedofilët po shpërndanin imazhe të turpshme të fëmijëve nëpërmjet grupeve në Facebook.

Rate This Article:
No comments

leave a comment