Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Tani mund të shtoni këngë dhe tekstin e këngës në ‘storie’ në facebook

Të gjithë ata që përdorin Facebook Stories mund të kenë eksperiencën e tyre të muzikës. Duke filluar nga sot, përdoruesit mund të shtojnë një këngë për fotot dhe videot e tyre në Facebook Stories. Së pari zgjidhni një foto ose video. Pastaj klikoni mbi ikonën Sticker dhe përzgjidhni Music. Gjeni një kënge dhe shtojeni ne story-in tuaj.
Gjithashtu është njoftuar se po krijohet një karakteristikë e quajtur Lip Sync Live që ju lejon të regjistroni veten duke kënduar ndërkohë që ju shfaqet në ekran teksti i këngës. Disa nga këngët që janë të disponueshme janë New Rules nga Dua Lipa, Girls Like You nga Maroon 5. Facebook tha se do të lançojë karakteristikën për t’i lejuar përdoruesit të shtojnë këngë në profilet e tyre.

Rate This Article:
No comments

leave a comment