Postimet
Të rejat më të fundit

November 2018

Latest Posts

Një nga presidentët e WhatsApp njoftoi se WhatsApp do të fillojë të shfaqë reklama tek tipari Status. Status në WhatsApp ju lejon të shtoni një kombinim të tekstit, fotove dhe videove në profilin tuaj, të cilat janë të enkriptuara në të njëjtën mënyrë si mesazhet