Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Masat e reja nga Google për reklamat fillojnë në Dhjetor

Chrome po merr masa ndaj faqeve abuzuese të internetit që paraqesin gjëra të tilla si pop-up që nuk mund të mbyllen ose raporte të rremë që mund të përdoren për të vjedhur të dhënat personale. Me versionin 65 të lancuar gjatë këtij viti, Chrome u përpoq të bllokonte faqe interneti që ridrejtonin në faqe të tjera internet ose shfaqnin reklama pop-up. Por më shumë se gjysma e faqeve ishin në gjendje të vazhdonin me aktivitetet e tyre sekrete dhe reklamat mashtruese. Si rezultat, duke filluar me Chrome 71 në dhjetor, Google do të paraqesë një funksion të quajtur filtrimi i faqeve abuzuese, që kontrollon nëse faqja e internetit është në kundërshtim me ligjin. Nëse jeni një përdorues i Chrome por nuk e doni funksionin e ri të filtrimit mund ta çaktivizoni atë.

Rate This Article:
No comments

leave a comment