Postimet
Të rejat më të fundit

Author: admin_aitc

Latest Posts

Aplikacioni TikTok, një aplikacion që mbase nuk e keni dëgjuar, ishte më i shkarkuari në US në Shtator. Për herë të parë, TikTok pati më shumë shkarkime se Facebook, Instagram, Youtube dhe Snapchat në Shtator. TikTok pati 3.81 milion shkarkime nga IOS App Store dhe

Informatika kuantike është ende në fazat e para të kërkimit dhe zhvillimit, por Volkswagen ka një ide për ta zbatuar atë në industrinë e automjeteve. Volkswagen njoftoi të hënën se ka zhvilluar një sistem të menaxhimit të trafikut me pak ndihmë nga një algoritëm kuantik,

Chrome po merr masa ndaj faqeve abuzuese të internetit që paraqesin gjëra të tilla si pop-up që nuk mund të mbyllen ose raporte të rremë që mund të përdoren për të vjedhur të dhënat personale. Me versionin 65 të lancuar gjatë këtij viti, Chrome u

Tim Berners-Lee, krijuesi i www, ka nisur një fushatë për të bindur qeveritë, kompanitë dhe individët që të nënshkruajnë “një kontratë për internetin” për të pasur një internet të lirë dhe falas. Berners-Lee kërkon të rindërtojë besimin tek internet dhe të rrisë aksesin në internet