aplikacioni viber

Bie Viber, shumë përdorues po raportojnë se nuk po mund të kenë qasje në këtë rrjet social

Aplikacioni Viber po pëson ulje drastike të përdoruesve

Aplikacioni mjaft popullor Viber, tani ka probleme, sidomos tek ata që përdorin pajisje me iOS.

“Nuk është e mundur të futeni në aplikacion, dhe përdoruesit po kthehen vazhdimisht në ekranin fillestar.”- transmeton Telegrafi.

Edhe disa faqe që merren me rrjetet sociale, siç është Down Detector, tregojnë se ky aplikacion ka pasur shumë probleme në orët e fundit.

Madje për këtë ka reaguar edhe vetë Viber në Facebook, duke thënë se për shkak të një gabimi teknik, Viber ka disa probleme.

Rrjeti social ka thënë se nuk zgjidhet problemi nëse ju e fshini dhe e instaloni prapë aplikacionin. Prandaj duhet të prisni pak sepse po punohet që ky problem të rregullohet.

Postime te ngjashme