Postimet
Të rejat më të fundit

Njoftime

Latest Posts

Chrome po merr masa ndaj faqeve abuzuese të internetit që paraqesin gjëra të tilla si pop-up që nuk mund të mbyllen ose raporte të

Tim Berners-Lee, krijuesi i www, ka nisur një fushatë për të bindur qeveritë, kompanitë dhe individët që të nënshkruajnë “një kontratë për internetin” për

Teleskopi Hubble i NASA-s më në fund provon se kur i hedhim sytë në hapësirë, ndonjëherë galaktika na buzëqesh. Një imazh i postuar në

Google njoftoi se të gjitha llogaritë e-mail që një përdorues administron në Gmail mund të shihen në një inbox të vetëm. Në të kaluarën,

iOS 12.1 për iPhone, iPad dhe iPod touch do të jetë i disponueshëm sot për përditësim ku do të përfshihen një sërë veçorish: FaceTime

Eventi nga Apple do të nisë sot në Nju Jork në Akademinë e Muzikës në Brooklyn rreth orës 10 am, pra 16:00 pm me

Katër investitorët kryesorë kërkuan largimin e Mark Zuckerberg nga pozicioni i kryetarit tek bordi drejtues ditën e mërkurë pas skandaleve të ndodhura kohët e

Pas disa muajsh sfidash, CBS është më në fund gati për të lançuar sezonin e dytë të “Star Trek: Discovery”. Është njoftuar se premiera