Postimet
Të rejat më të fundit

Software

Latest Posts

Informatika kuantike është ende në fazat e para të kërkimit dhe zhvillimit, por Volkswagen ka një ide për ta zbatuar atë në industrinë e

Përdoruesit e WhatsApp së shpejti do të jenë në gjendje t'u përgjigjen privatisht individëve në bisedat në grup në vend që të fillojnë një

Përditësimi i fundit i aplikacionit Google ka një gabim të pazakontë në lidhje me njoftimin e vendndodhjes, i cili tregon se akseson vendndodhjen tuaj

Instagrami krijoi një tipar të ri që lejon pëdoruesit të shpërndajnë video IGTV në historitë (story) e Instagramit. Deri dje, vetëm llogaritë e biznesit

iOS 12.1 për iPhone, iPad dhe iPod touch do të jetë i disponueshëm sot për përditësim ku do të përfshihen një sërë veçorish: FaceTime

Dy vite më parë, Google magjesi lojtarët e Doodle me një lojë që përmbante një mace të zezë me fuqi magjike që donte të

Facebook ka thënë se janë hequr 8.7 milion imazhe të turpshme të fëmijëve nga moderatorët e tij në tre muajt e fundit. Rrjeti

Mozilla ka lancuar Firefox 63, versionin më të fundit të shfletuesit të Internetit në të gjitha platformat Linux, macOS dhe Windows. Pika kryesore e