Mesazhet e zhdukur në WHATSAPP

WhatsApp së shpejti do t’ju lejojë përdoruesve të ju dërgojnë mesazhe ‘vetëshkatërruese’. Kompania ka njoftuar një tipar të ri që u jep përdoruesve mundësinë për të dërguar mesazhe që do të fshihen automatikisht pas një kohe të caktuar. Kompania në pronësi të Facebook do të fillojë ta shtrijë këtë funksion globalisht këtë muaj për përdoruesit e saj në Android, iOS, KaiOS dhe Web.

Zhdukja e mesazheve të WhatsApp do të vetë-shkatërrohet pas shtatë ditësh.

Për të mundësuar zhdukjen e mesazheve, hapni një bisedë WhatsApp >> Trokitni lehtë mbi emrin e kontaktit >> Trokitni lehtë mbi Mesazhet që Zhduken >> Nëse ju kërkohet, prekni Vazhdo >> Përzgjidhni Aktiv.

Përdoruesit e WhatsApp do të duhet të mundësojnë zhdukjen e mesazheve për çdo grup ose bazë kontakti. Opsioni do të jetë i disponueshëm si në seksionin e kontaktit të secilit kontakt në WhatsApp.

Vetëm administratorët e grupit do të jenë në gjendje të mundësojnë zhdukjen e mesazheve në bisedat në grup. Përdoruesit do të jenë në gjendje të aktivizojnë ose çaktivizojnë cilësimet në çdo kohë që ata dëshirojnë.

Nëse një përdorues krijon një kopje rezervë para se të zhduket një mesazh, mesazhi që zhduket do të përfshihet në rezervë. Këto mesazhe do të fshihen kur një përdorues rikthen nga një kopje rezervë. Marrësit do të jenë në gjendje të marrin pamje nga ekrani i këtyre mesazheve, natyrisht, para se ato ‘të vetë-shkatërrohen’. Marrësit do të jenë në gjendje t’i përcjellin këto mesazhe.

Karakteristika do të fshijë gjithashtu fotot dhe videot pas shtatë ditësh. Sidoqoftë, marrësit do të jenë në gjendje të ruajnë çdo fotografi dhe video në këto mesazhe para shtatë ditësh. Cilësimi nuk do të heqë mesazhet e vjetra dhe prek mesazhet e reja vetëm pasi të jetë aktivizuar.

Postime te ngjashme