Postimet
Të rejat më të fundit

May 2017

Latest Posts

Ke degjuar per makinat fluturuese? Jo jo, nuk jane me UFO! Duke u nisur nga viti 2018, planifikohet qe ne treg te fillojne te zene vend edhe makinat e llojit fluturues. Sa fantastike do te ishte kjo apo jo?! Me poshte do te shihni videon prezantuese te

Më në fund, ekziston! Tani ju mund të telefononi miq dhe familjarë - në një BANANE! Telefoni Banane është një celular i dizenjuar bukur që lidhet me valë me smartphone-in tuaj. Pyetni asistentin tuaj të zërit për të bërë thirrje dhe për të ndezur biseda!