Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Po afrohet revolucioni i Inteligjences Artificiale (AI)

Inteligjenca artificiale po vjen me shpejtesi te madhe, pasi udheheqesit e bizneseve gjithnje e me shume kuptojne potencialin e pamase te makinerive “te zgjuara” (smart) dhe inovacioneve te tjera si katalizatore per efikasitet dhe konkurrence me te madhe.

Dollaret tregojne nje histori bindese. Deri ne vitin 2019, tregu global per analitiken e permbajtjes, zbulimin dhe sistemet e softuereve te njohur eshte parashikuar te arrije ne 9.2 miliarde dollare, sipas IDC-se, me shume se dyfishi i vitit 2014.

Shihen mundesi te jashtezakonshme perpara klienteve. Sidoqofte, shperblimet e mundshme do te behen realitet vetem permes hulumtimeve dhe zhvillimit thelbesor, dhe ne kemi shume pune perpara.

Per me shume, lexoni nga prezantimi i shkurter i punuar nga Paul Daugh :


 

Rate This Article:
No comments

leave a comment