Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Flash – Evolimi i biçikletës

Flash nuk është thjesht një biçikletë elektrike; Eshtë një evolucion në atë çfarë një biçikletë mund të jetë.

Flash po vendos një standart të ri në sigurinë e biçikletave, në mbrojtje dhe në inteligjencën në bord. Dhe ndryshe nga shumë fushata të tjera të turmës, nuk kërkojnë përkrahës të dhurojnë para për të financuar një ëndërr apo koncept; Ata po përdorin financimin nga turma për të përputhur kërkesat me prodhimin aktual.Për ta porositur klikoni këtu

Rate This Article:
No comments

leave a comment