Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Amazon mundëson zhvilluesit Alexa me kontrollin e kamerave smart home

Amazon ka zbuluar grupin e parë të kamerave smart në shtëpi e do të jenë në përputhje me prekje Echo Show: Nest, August, Amcrest, EZViz, IC Realtime, Logitech Circle 2, Vivint, Ring, and Arlo.

Me këtë përputhje, konsumatorët e Alexa-s me këto kamera smart në shtëpi do të jenë në gjendje të lidhin llogaritë e tyre dhe të kërkojnë nga Echo Show të shfaqin regjistrimet live në një pajisje 7 inç. Në pajisjet pa ekran, konsumatorët do të mund të dëgjojnë versionin audio të regjistrimit pa patur nevojën e shoqërimit me video.

Amazon gjithashtu është duke bërë të disponueshme mundësi kontrollit në shtëpi për të gjithë zhvilluesit nëpërmjet Smart Home Skill API, i cili synon të lehtësojë mënyrën si zhvilluesit integrojnë kamerat me Alexa-n. API bën pjesë në modelin e gjuhës së standardizuar Alexa, në Amazon, që do të thotë se zhvilluesit nuk do të duhet të ndërtojnë modelin e ndërveprimit zanor për kamerat e tyre.

Amazon Echo Show është në dispozicion për para-porositje në ngjyrë të zezë dhe të bardhë për 229,99 $, me të dërgesat të planifikuara për të filluar në 28 qershor.Rate This Article:
No comments

leave a comment