Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Nga aftësia e kufizuar në super-aftësi

Hand4help është një organizatë që synon të krijojë proteza dore të teknologjisë së lartë dhe t’i bëjë ato të përballueshme për të gjithë. Ajo u themelua në vitin 2016 në Gjeorgji.
Në ditët e sotme, produkti po vazhdon të zhvillohet. Prototipet po testohen për forcën optimale dhe peshën e lehtë. Funksionaliteti i prototipit po përmirësohet për të ofruar më shumë mundësi për konsumatorët.
Hand4help krijoi Komunitetin Hand4help në Gjeorgji. Kjo është një organizatë që synon të mbledhë njerëz që kanë nevojë për proteza dhe ata që duan të kontribuojnë në misionin shoqëror të kompanisë.

 Rate This Article:
No comments

leave a comment