Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Këto ora Android Wear fillojnë nga më pak se 100$

ora android wear te lira

Android Wear lançon Ticwatch S dhe Ticwatch E.

Përveç menaxhimit të thirrjeve dhe mesazheve, Ticwatch S (Sport) dhe E (Express) lehtësojnë jetën tuaj aktive me anë të Google Assistant, aplikacioneve të fitnesit si Google Fit dhe ekosistemit të fuqishëm të Google Play. Google Play sjell aplikacione që mundësojnë monitorimin e gjumit, zbulimin e muzikës, suport në shumë gjuhë dhe shumë më tepër. Mundësitë janë të pafundme me Ticwatch S & E.

1- Merrni, reagoni, regjistroni, të gjitha përmes Ticwatch-it tuaj – ju mund të kontrolloni çdo gjë nga dora juaj kështu që nuk keni pse lodheni fare.

2- Mbani shënime, kudo, kurdo.

3- Matni dhe qëndroni në krye të rezultateve tuaja të stërvitjes.

4- Hiqeni nga priza dhe vraponi, lëreni telefonin tuaj në shtëpi.

5- Rezistenca IP67 ndaj ujit dhe pluhurit e mban orën tuaj të sigurt.

Rate This Article:
No comments

leave a comment