Postimet
Të rejat më të fundit

August 2017

Latest Posts

Dy ish-punonjës të Google po garantojnë punëkërkuesit në industrinë e teknologjisë që mund të realizojnë intervista me punëdhënësit e tyre të ëndrrave, falë inteligjencës artificiale. Vitin e kaluar ka pasur shumë probleme por nëpërmjet Leap.ai, ish-inxhinierët e Google Richard Liu dhe Yunkai Zhou mund të përdoren