Postimet
Të rejat më të fundit

September 2017

Latest Posts

Aston Martin ka zbuluar dizajnin e konceptit të nëndetëses që do të quhet “Project Neptune”, e prodhuar në bashkëpunim me kompaninë e nëndetëseve Triton. Bëhet fjalë për një projekt që i drejtohet pronarëve të pasur të superjahteve dhe do të prodhohet në numër të limituar. Kjo nëndetëse

GoPro, kompania më e madhe e prodhimit të kamerave të trupit, publikoi produktin e saj më të ri, Fusion. Bëhet fjalë për një kamer në gjendje që të regjistrojë në cilësinë më të lartë video dhe foto 360 gradë. Fusion është e pajisur me teknologjinë e stabilizimit

Korporata financiare “Deloitte” ka rënë viktimë e një sulmi kibernetik dhe vetë kompania ka pranuar se informacione personale, përfshirë e-maile të klientëve të saj janë kompromentuar. Megjithatë, sipas kompanisë, sulmi është realizuar përmes një adrese e-maili dhe është kapur në fillimet e veta, ndaj shumë pak

Autoritetet e Transportit në Londër vendosën se kompanisë Uber nuk do t’i rinovohet licenca për shërbime private. Sipas rregullatorëve, kompania, e cila përmes aplikacionit të saj ofron gjeten e automjeteve për të lëvizur, nuk plotëson kushtet për të pasur licencën e operatorit privat. Në komunikatën që

Katherine Johnson, një prej tre matematicienëve me ngjyrë të punësuara në programin hapësinor amerikan në vitet 1960-të, e që Hollivudi i ktheu në subjektin e filmit “Hidden figures”, ka parë t’i vihet emri i saj një ndërtese të NASA-s. Agjencia Amerikane e Hapësirës e çeli qendrën