Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Omega, asistenti “smart” i Will.I.am po përdoret nga T-Mobile

omega

Sipërmarrja teknologjike e ndërmarr nga këngëtari Will.i.am, I.am+, ka mbledhur deri tani 117 milion dollar. Ajo po futet shumë shpejt në tregun e koorporatave kompjuterike dhe si shërbim kryesor ofron asistentin vocal Omega.

Brandi i I.am+ është vazhdimësi e linjës futuristike të ngritur nga anëtari i grupit të famshëm Back Eyes Peas. Por cfare ka arritur deri tani ky brand? Lina e orëve smart dhe kufjet me lidhje Bluetooth nuk patën suksesin e pritur. Është e vështirë për tu imagjinuar që kompania do të ketë më shumë fat në fushën e asistentëve teknik “smart”, ku cdokush po has vështirësi të mëdha.

Klienti i parë i koorporatës është kompania gjermane “T-Mobile”. Mesa duket gjiganti I telekomunikacionit e ka përdorur asistentit Omega që prej korrikut. Në një video të publikuar pak kohë më parë tregohet se si Omega mund të qëndroj më vete si një asistent I pavarur. Disa prej kërkesave më bazike që mund të ekzekutojë janë gjetja e vendeve për të darkuar për shëmbull. Për sa I përket kërkesave më të ndërlikuara nuk dihet se sa është në gjendje për ti realizuar.

Sipërmarrja teknologjike e ndërmarr nga këngëtari Ëill.i.am, I.am+, ka mbledhur deri tani 117 milion dollar. Ajo po futet shumë shpejt në tregun e koorporatave kompjuterike dhe si shërbim kryesor ofron asistentin vocal Omega.Brandi i I.am+ është vazhdimësi e linjës futuristike të ngritur nga anëtari i grupit të famshëm Back Eyes Peas. Por cfare ka arritur deri tani ky brand? Lina e orëve smart dhe kufjet me lidhje Bluetooth nuk patën suksesin e pritur. Ësgtë e vështirë për tu imagjinuar që kompania do të ketë më shumë fat në fushën e asistentëve teknik “smart”, ku cdokush po has vështirësi të mëdha.

Klienti i parë i koorporatës është kompania gjermane “T-Mobile”. Mesa duket gjiganti I telekomunikacionit e ka përdorur asistentit Omega që prej korrikut. Në një video të publikuar pak kohë më parë tregohet se si Omega mund të qëndroj më vete si një asistent I pavarur. Disa prej kërkesave më bazike që mund të ekzekutojë janë gjetja e vendeve për të darkuar për shëmbull. Për sa I përket kërkesave më të ndërlikuara nuk dihet se sa është në gjendje për ti realizuar.

08.11.2017

Rate This Article:
No comments

leave a comment