Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Kjo kripto-monedhë dëshiron t’ju “paguajë” për të parë porno, por ka një kleçkë…

Ndërkohë që mund ta keni kaluar valën e kripto-monedhave të reja që shfaqen, një prej tyre shpreson t’ju tërheqë me pornografi.

Në të vërtetë, Vice Industry Tokens (VIT) dëshiron t’ju paguajë për të pare porno. Natyrisht, nga paga ata do të thotë që ju do të kompensoheni në kripto-monedhën VIT, i cili është i bazuar në një blockchain me burim të hapur, si të tjerët nga lloji i tij.

Dhe si shumica e gjërave në jetë, kjo nuk është aq e thjeshtë sa duket. Si pjesë e skemës “get-paid-for-watching-porn”, të dhënat tuaja personale do të regjistrohen nga VIT dhe do t’u shiten partnerëve të saj.

Kjo përfshin “aktivitetin shoqëror, pëlqimet, miratimet, komentet dhe preferencat e përmbajtjes” në faqet pornografike, sipas raportit të tij mbi planin, i cili u publikua në internet.

Raporti nuk përmend nëse të dhënat tuaja do të mbeten anonime apo jo.

Rate This Article:
No comments

leave a comment