Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Google ndërton nje lojë sekrete, ja si ta luani atë

Përdoruesit kanë zbuluar një lojë të këndshme, të fshehur Brenda Google Search. Për të fituar akses, së pari duhet të keni shfletuesin e duhur. Për fat të keq loja nuk punon në Safari, por Opera, Firefox dhe Microsoft Edge e suportojnë se bashku me Chrome sigurisht. Por si ta luani atë?
1. Hapni Google.com në Chrome.
2. Kërkoni fjalët text adventure
3. Hapni konsolën duke shtypur Command + Option + J në një Mac ose Ctrl + Shift + J në Windows.
4. Do të shikoni një dritare dialoguese që ju pyet nëse dëshironi ta luani lojën? Shkruani yes dhe shtypni enter dhe loja do të fillojë
Loja kërkon 30 deri ne 60 minuta për tu përfunduar.

Rate This Article:
No comments

leave a comment