Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Microsoft prezanton kufjet e reja

Microsoft pasi lancoi pajisjet e saj më fundit Surface Pro, Laptop dhe pajisjet Studio, kompania zbuloi dhe kufjet Surface. Kompania, e njohur për softuerët e saj dhe kompjuterat po bën tani kufje.
Ato janë ngjyrë gri dhe ofrojnë funksionin për anullimin e zhurmës dhe përmbajnë deri në 13 nivele të kontrollit të zhurmës së ambientit.Kufjet gjithashtu do të suportojnë “Hey Cortana” dhe do të ndalojnë muzikën automatikisht kur hiqen nga veshët tuaj.
Microsoft i ofron këto kufje për 350$.

Rate This Article:
No comments

leave a comment