Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Hakimi i llogarisë të Facebook: Si të kontrollosh që informacione private janë vjedhur?

Muajin e kaluar Facebook konfirmoi se disa miliona llogari u hakuan dhe të dhënat e përdoruesve ishin vjedhur. Firma thotë se po punon me FBI-n tashmë për të kontrolluar nëse ndonjë shërbim tjetër është prekur. Facebook ka thënë se do të dërgojë mesazhe tek ata përdorues llogaritë e të cilëve janë hakuar dhe do t’u tregojë atyre saktësisht se çfarë informacioni është marrë. Por si mund të kontrolloni nëse llogaria juaj është e hakuar ose jo dhe çfarë informacioni është vjedhur?
Hapi 1: Hapni Facebook në desktop dhe vizitoni faqen e internetit të Help Center në Facebook (https://www.facebook.com/help/securitynotice).
Hapi 2: Shkoni te fundi i faqes dhe shihni për ‘A është ndikuar llogaria ime e Facebook-ut nga çështja e sigurisë?’
Nëse llogaria juaj është hakuar, do të thuhet, “Po. Bazuar në atë që kemi mësuar deri më tani në hetimin tonë, sulmuesit kanë hyrë në llogarinë tuaj në Facebook.”

Rate This Article:
No comments

leave a comment