Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

30 tetor- Eventi nga Apple. Si të shikoni transmetimin e drejtpërdrejtë në Iphone, iPad, Mac?

Eventi nga Apple do të nisë sot në Nju Jork në Akademinë e Muzikës në Brooklyn rreth orës 10 am, pra 16:00 pm me orën shqiptare. Kompania do të zbulojë modelet e reja të iPad Pro, MacBook Air, Mac Mini dhe përditësimet e AirPod. Përdoruesit e interesuar mund ta shohin transmetimin në faqen e internetit të kompanisë (https://www.apple.com/apple-events ) duke përdorur iPhone, iPad, MacBook dhe TV të Apple nëpërmjet shfletuesit Safari. Ndërsa përdoruesit jo-Apple mund ta shohin ngjarjen në kompjuterat e tyre Windows 10 duke përdorur shfletuesin Microsoft Edge.

Rate This Article:
No comments

leave a comment