Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Për Halloween, Google krijon lojën Doodle me shumë lojtarë

Dy vite më parë, Google magjesi lojtarët e Doodle me një lojë që përmbante një mace të zezë me fuqi magjike që donte të shpëtonte shkollën nga fantazmat. Këtë vit Google krijon lojën me shumë lojtarë ku dy ekipe përpiqen rë mbledhin sa më shume flake që të munden dhe ta kthejnë atë në bazën e sigurt brenda dy minutash. Ekipi që mbledh flakën më të madhe fiton. Por kini kujdes: ekipet mund të vjedhin flakë nga njëri-tjetri, ndërsa përpiqen t’i depozitojnë në bazën e tyre. Gjithashtu gjatë mbledhjes së flakës mund të fitohen fuqi të posaçme si rritja e shpejtësisë. Lojtarët mund të ftojnë anëtarët e familjes ose miqtë për të luajtur lojë nëpërmjet një linku ose të luajnë me anëtarë nga e gjithë bota.

Për të kuptuar si funksion loja klikoni linkun: https://www.google.com/logos/2018/halloween18/rc3/halloween18.html?hl=en

Rate This Article:
No comments

leave a comment