Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Walmart lançon linjën e re të kompjuterave të lojërave

Walmart është duke hyrë në biznesin e kompjuterave të lojërave. Kompjuterat të cilat janë në dispozicion për tu porositur tek Walmart.com, kanë processor Intel Core i7, kujtesë 32 GB me HDD dhe SSD me kapacitet të lartë dhe kartë grafike 1080 Ti Nvidia GeForce GTX. Gjithashtu suportojnë realitetin virtual. Laptopi me kosto me të ulët kushton 999 dollarë dhe variojnë deri në 1399 dollarë.

Rate This Article:
No comments

leave a comment