Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

Tipari i ri në Instagram: Video IGTV (Instagram TV)

Instagrami krijoi një tipar të ri që lejon pëdoruesit të shpërndajnë video IGTV në historitë (story) e Instagramit. Deri dje, vetëm llogaritë e biznesit mund të shpërndanin një video IGTV, por sot ky tipar është në dispozicion për të gjithë përdoruesit. Duke klikuar ikonën e një aeroplani letër do të hapet opsioni për të shtuar një video në historinë tuaj dhe miqtë mund ta shohin videon në IGTV.

Rate This Article:
No comments

leave a comment