Postimet
Të rejat më të fundit

Blog

WhatsApp do të fillojë të shfaqë reklama

Një nga presidentët e WhatsApp njoftoi se WhatsApp do të fillojë të shfaqë reklama tek tipari Status. Status në WhatsApp ju lejon të shtoni një kombinim të tekstit, fotove dhe videove në profilin tuaj, të cilat janë të enkriptuara në të njëjtën mënyrë si mesazhet tuaja. Përditësimet e statusit janë të dukshme për kontaktet tuaja për 24 orë para se të zhduken.
Nuk është dhënë një afat kohor se kur ky ndryshim do të fillojë por këto reklama do të jenë mënyra kryesore e monetarizmit për kompaninë dhe do të ofrojnë një mundësi për bizneset që të jenë më afër njerëzve.

Rate This Article:
No comments

leave a comment