Postimet
Të rejat më të fundit

Author: aitctemp

Latest Posts

Sipas një studimi të bërë nga profesionistët amerikanë dhe britanikë, rezulton se kompanitë e reklamave që shfaqen në Facebook, arrijnë që t’ju përgjojnë kur ju i klikoni ose i bëni “like”.  Duke bërë pikërisht këtë gjë, reklamuesit e Facebook kanë rritur shitjet e produkteve të bukurisë

Deri në 800 milionë punëtorë në të gjithë globin do të humbasin vendet e tyre të punës, deri në vitin 2030, dhe do të zëvendësohen nga robotët automatikë. Ky është përfundimi, në të cilin del një studim i kryer në 46 vende nga Instituti global “McKinsey”,

Së fundmi, gjigandi i rrjeteve sociale, Facebook, po përdor një standart të ri sigurie gjatë logimit të përdoruesve. Mësohet se Facebook është duke u kërkuar përdoruesve të tij të verifikojnë identitetin e tyre përmes  një foto selfie. Në fakt kjo risi është lancuar që në

Jetojmë në një botë ku niveli i privatësisë në jetët tona sa vjen e po zvogëlohet, sidomos kur bëhet fjalë për rrjetet virtuale online. Së fundmi, një grup kërkimor në Universitetin e Washington ka zhvilluar një studim dhe ka arritur në përfundimin se cdo përdorues