Postimet
Të rejat më të fundit
Latest Posts

Mozilla ka lancuar Firefox 63, versionin më të fundit të shfletuesit të Internetit në të gjitha platformat Linux, macOS dhe Windows. Pika kryesore e këtij lancimi është quajtur “Enhanced Tracking Protection”, një masë mbrojtëse ndaj gjurmimit në web. Kompania kohët e fundit ka ndërmarrë disa