Postimet
Të rejat më të fundit

Regjistrohu/Anëtarësime


Anëtarësimi në organizatë


Të dhënat personale (Individ)

studenti punësuari papunësuar


*Në rast se jeni student/i papunësuar plotësoni fushat më poshtë me informacione në lidhje me studimet që keni përfunduar ose/dhe  jeni duke ndjekur:

*Në rast se jeni i punësuar plotësoni fushat më poshtë:


PrivatShtetëror


Nga Deri

Të dhënat e përgjithshme (Biznes/Insitucion)


 

Nivelet e anëtarësimit:

  1.   Profesional
  • Student/I punësuar më pak se një vit në fushën e IT
  • Pjesëmarrës në aktivitete, mbledhje, evente, trajnime
  1.  Akademik
  •      I punësuar nga 1-5 vite në fushën e IT
  •      Advokator në çështje që lidhen me kauzat e organizatës
  1.   Premium
  •      Pjesëmarrës në vendimmarrje
  •      Anëtar bordi
  •     Minimalisht 5 vite i punësuar në fushën e IT
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.