Frigorifer -Amazon ndërton “frigoriferë të zgjuar”

Amazon ndërton “frigoriferë të zgjuar”

Pajisja ka për qëllim, ndër të tjera, të informojë pronarët kur ushqimi po i afrohet datës së përdorimit të tij.

Sipas burimeve të brendshme, Amazon po punon në një frigorifer të zgjuar që tregtohet brenda si Project Pulse dhe që e di se çfarë hanë pronarët e tij.

Ai monitoron përmbajtjen e tij dhe kështu mund të nxjerrë në pah zakonet e blerjeve të përdoruesve.

Gjithashtu, frigoriferi mund të parashikojë atë për të cilën ata kanë nevojë së shpejti dhe të riorganizojë ushqimin nëse përdoruesi brenda tij nuk dëshiron ta bëjë vetë me dorë.

Ndër të tjera, konsumatorët gjithashtu njoftohen në kohën e duhur kur ushqimet po i afrohen datës së përdorimit të tyre.

Frigoriferi i zgjuar më pas ofron receta me këto ushqime. Produkti gjithashtu duhet të ofrojë këshilla për shëndetin dhe ushqimin.

Për më tepër, sistemi paralajmëron kur produkte të caktuara po mbarojnë, kështu që ato mund të riorganizohen përmes Amazon Fresh ose një supermarketi tjetër lokal, siç raporton Business Insider.

Sipas raporteve, Amazon është në bisedime me marka të ndryshme të mëdha elektronike me të cilat një partneritet është i imagjinueshëm dhe mund të prodhojë frigoriferin.

Nuk është e qartë kur dhe për çfarë çmimi do të lansohet produkti dhe nëse projekti do të zbatohet në të vërtetë.

Postime te ngjashme