Oxbotica. Një nga zhvillimet më të fundit, Oxbotica, një startup që zhvillon software për të fuqizuar automjetet autonome, ka mbyllur një raund të Serisë C prej 140 milionë dollarësh; para që do të përdorë për të vazhduar ndërtimin e shërbimeve për klientët ekzistues dhe për të prodhuar.

Oxbotica

Një nga zhvillimet më të fundit, Oxbotica, një startup që zhvillon software për të fuqizuar automjetet autonome, ka mbyllur një raund të Serisë C prej 140 milionë dollarësh; para që do të përdorë për të vazhduar ndërtimin e shërbimeve për klientët ekzistues dhe për të prodhuar. Modeli bazë për Oxbotica është B2B: Ajo shet dhe personalizon software-in e saj autonom, të cilin e quan “Autonomia universale”.

Teknologjia e saj fleksibël mund të fuqizojë çdo gjë që i nevojitet një klienti. Navigacion, perceptim, ndërfaqe të përdoruesit, manaxhim të flotës ose veçori të tjera të nevojshme për të drejtuar automjete vetë-drejtuese në mjedise të shumta. Kjo pavarësisht nga hardware-i që përdoret dhe në integrim me çfarëdo software-i tjetër që përdorin klientët.

Përveç industrive të investitorëve të saj strategjikë, raste të tjera të përdorimit ku Oxbotica po ndërton shërbime duke përfshirë bujqësinë, aeroportet, energjinë dhe transportin e përbashkët të udhëtarëve.

Nëpërmjet kësaj duhet thënë se janë kombinuar teknikat inteligjente artificiale të klasit botëror. Gjithashtu edhe robotika e Oxbotica, me ekspertizën pioniere në arenën e sigurimit telematik. Duke përdorur automatizimin dhe teknologjinë dixhitale, besohet se ekipi mund të përmirësojë sigurinë. Ai mund të rrisë efikasitetin në një gamë të gjerë automjetesh dhe të përshpejtojë ë revolucionin global në lëvizshmëri.

Postime te ngjashme