Gacha, automjeti i parë i projektuar për të përballuar diellin, shiun dhe borën

Muji dhe Sensible 4 janë bashkuar për të zhvilluar Gacha, automjetin e parë të dizenjuar për të gjitha kushtet e motit. Nëse ju duhet një automjet për të qënë të sigurt gjatë udhëtimeve tuaja, ndoshta është një ide e mirë të konsideroni një automjet që mund të përballojë gjithçka nga një ditë e nxehtë në shkretëtirë deri tek një stuhi dimri. Shpejtësia maksimale e anijes është 40 km/h dhe automjeti do të fillojë të testohet nëpër qytete në gjysmën e parë të vitit 2019.

Postime te ngjashme