Apple nuk ofron me shërbime suporti për Iphone 5

Apple ka njoftuar se kompania ka ndaluar shërbimin e suportit harduare për klientët të cilët përdorin iPhone 5. Gjithashtu thekson se ofruesit e shërbimit nuk mund të porosisin pjesë për produktin. Pra, Apple nuk do të riparojë më pajisje iPhone 5. Modeli gjithashtu nuk është i përputhshëm me sistemin e operimit të Apple iOS 12 dhe suporton deri tek sistemi 10.3.3.

Postime te ngjashme