A është ky telefoni inteligjent më i vogël në botë?

Një telefon me trashësi 4,3 mm (0,2 inç) është prodhuar nga një ndërmarrje japoneze. Telefoni peshon 47 gram dhe përshkruhet nga NTT Docomo si “telefoni më i hollë në botë”. Telefoni do të ketë funksionalitete të kufizuara pasi nuk do të ketë një kamera por do të mund të lidhet me internetin. Telefoni ka një ekran prej 2.8 inc dhe përmasat e një karte krediti, 9.1 me 5,5 centimetra. Ai kushton 300 dollarë.

Postime te ngjashme