TikTok surprizon Facebook, Instagram, Snapchat dhe YouTube

Aplikacioni TikTok, një aplikacion që mbase nuk e keni dëgjuar, ishte më i shkarkuari në US në Shtator. Për herë të parë, TikTok pati më shumë shkarkime se Facebook, Instagram, Youtube dhe Snapchat në Shtator. TikTok pati 3.81 milion shkarkime nga IOS App Store dhe Google Play, ndërkohë që Facebook pati 3.53 milion shkarkime sipas raportit të TechCrunch.

Sot TikTok renditet si aplikacioni i katërt social, pas Youtube, Instagram dhe Snapchat.

Postime te ngjashme