Redaktori i ri i fotografive i Samsung sjell shumë truke të bazuara në AI

Redaktori i ri i fotografive i Samsung sjell shumë truke të bazuara në AI

Samsung nuk është i panjohur për të ofruar aplikacione të shkëlqyera fotografike. Redaktori i tij ekzistues i Fotove  ofron një mori opsionesh. Ndërsa aplikacioni i tij Expert Raw ofron një përvojë gjithëpërfshirëse të fotografisë RAW.

Tani, Samsung ka lançuar në heshtje një aplikacion fotografik krejt të ri të quajtur Galaxy Enhance-X (h/t: Android Sage). Sipas listës shoqëruese të Galaxy Store, aplikacioni përdor “teknika të bazuara në AI”. Këto teknika ofrojn një mori funksionesh redaktimi me një prekje. Shikoni disa pamje nga ekrani më poshtë.

Karakteristikat e mbështetura përfshijnë heqjen e turbullimit dhe reflektimeve, rritjen e shkallës së rezolucionit, mprehjen, ndriçimin e një imazhi me dritë të ulët dhe ofrimin e një efekti të përmirësuar HDR. Aplikacioni madje mund të heqë modelet e moires, të tilla si ato që shihen kur bëni një foto të përmbajtjes në një televizor ose smartphone. Për fat të mirë, fotografia e modifikuar dhe fotografia origjinale ruhen të dyja pas kryerjes së ndryshimeve të lartpërmendura.

Aplikacioni thuhet se kërkon Android 10. Ata me telefona Galaxy shumë më të vjetër mund të mos kenë fat. Për më tepër, aplikacioni nuk duket të jetë ende i disponueshëm për shkarkim në Indi.

Sidoqoftë, mund të shikoni listën e Galaxy Enhance-X më poshtë ose të vizitoni APKMirror nëse dëshironi të provoni dorën tuaj në ngarkimin anësor të aplikacionit.

Postime te ngjashme