Teknologjia e fundit tani është duke u futur në treg, duke filluar me pajisje si PocketBook Viva.

Revistat elektronike të E Ink

Teknologjia e fundit tani është duke u futur në treg, duke filluar me pajisje si PocketBook Viva. Duhet thënë se këto ekrane duken krejtësisht të gjalla pranë nuancave të lara në ekranet me ngjyra Kaleido të E Ink, të cilat debutuan vetëm dy vjet më parë.

Statistikat e brendshme të Galerisë 3 të E Ink ilustrojnë marrëveshjen aktuale. Kompania tha në dhjetor se koha e saj e përditësimit bardh e zi është tani në 350 milisekonda. Ndërsa shpejtësitë e saj të ngjyrave variojnë nga 500 ms ( cilën E Ink e quan “modaliteti i shpejtë i ngjyrave”) deri në 1500 ms (për “ngjyrën më të mirë”). E Ink i lejon prodhuesit të vendosin se si do të balancojnë shpejtësinë dhe qartësinë, kështu që kilometrazhi juaj proverbial mund të ndryshojë.

Markat si PocketBook, Bigme dhe BOOX tashmë duket se po përqafojnë Galerinë 3. Megjithatë nuk ka ende asnjë fjalë nëse Amazon është i gatshëm të hedhë peshën e tij të konsiderueshme pas lexuesve elektronikë me ngjyra.

Amazon mund të ndihmojë në legjitimimin e teknologjisë.  Më e rëndësishmja, gjigandi i shitjes me pakicë kohët e fundit siguroi abonimet e revistave dhe gazetave për Kindles-in e tij bardh e zi, mes uljeve të mëdha të kostove.

Postime te ngjashme