Tashmë, një portofol kripto i lehtë për t'u përdorur

Tashmë, një portofol kripto i lehtë për t’u përdorur

Easy synon të kombinojë profilet e kuruara nga përdoruesit me veçori tërheqëse sociale. Kjo në mënyrë që njerëzit të mund të kërkojnë, navigojnë dhe zbulojnë vetë botën e web3.

Shumë produkte dhe shërbime të web3 sot janë shumë teknike për t’u përdorur nga njerëzit e zakonshëm. Platforma e cila u demonstrua, kishte një plan të ngjashëm me aplikacionet e mediave sociale si Instagram përmes elementeve si shfaqja e NFT-ve, ku përdoruesit mund të shohin NFT-të e tyre ose NFT-të e njerëzve që “shohin”, si story-t në Instagram. Është një portofol i decentralizuar dhe shumë nga kodet e portofolit janë me burim të hapur.

Portofoli gjithashtu i lejon përdoruesit të lidhin identitetin e tyre social nga faqet e tjera. Gjithashtu dhe të kurojnë profilet e tyre me NFT-të e tyre nga llogaritë e shumta të portofolit dhe blockchain. Ekziston një sistem vlerësimi i quajtur Signal. Ai  i lejon përdoruesit të rishikojnë çdo gjë, nga koleksionet NFT deri te tregjet dhe platformat. Easy është projektuar me funksionalitet të ndërthurur dhe aktualisht është në përputhje me NFT-të Ethereum dhe Polygon, me plane për të pasur më shumë blockchain në të ardhmen.

Në aplikacion, njerëzit mund të dërgojnë gjithashtu kripto dhe token me profile dhe emra të vërtetë përdoruesish, në vend të një variacioni të rastësishëm numrash dhe shkronjash (të cilat shpesh përbëjnë adresën e portofolit të kriptove të dikujt).

Portofoli është një shoqërues personal që është pranë jush në udhëtimin tuaj në çdo hap.

Postime te ngjashme