Blerësit ankohen se iPhone 12 Mini po shfaq probleme

Blerësit ankohen se iPhone 12 Mini po shfaq probleme

Disa blerës të iPhone 12 mini janë ankuar në lidhje me ndjeshmërinë e ekranit të kyçjes dhe çështjet e përgjigjes që kur kanë furnizuar modelin për herë të parë. Sado çuditëse mund të duket kjo, asnjë nga modelet e tjera nuk duket se e shfaq këtë problem, duke sugjeruar që vetëm anija më e vogël e Apple për këtë vit është shqetësimi kryesor.

Ndjeshmëria dhe çështje të tjera mbarojnë sapo iPhone 12 mini të shkyçet

Për të shpjeguar se çfarë po ndodh, një numër në rritje i blerësve të iPhone 12 mini kanë përmendur problemin e tyre në forumet e MacRumors, si dhe Reddit.

“Menjëherë pasi mora iPhone 12 Mini, vura një mbrojtës të ekranit PanzerGlass dhe fillova ta përdor. Problemi im është prekja në ekranin e kyçjes, nëse përpiqem të përdor pishtarin ose të ndaloj / luaj muzikë, ajo përgjigjet vetëm ndonjëherë.

Pasi ta zhbllokoj prekja e iPhone funksionon shumë mirë, por në ekranin e kyçjes duhet të jem me fat me prekjen për të marrë përgjigjen. Dikush tjetër që ka këtë çështje? ”

Ekrani nuk njeh hyrjet e prekjes kur rrëshqitni lart nga fundi i ekranit të kyçjes kur zhbllokoni iPhone 12 mini. I njëjti problem shfaqet kur hapni pishtarin ose aplikacionin e kamerës nga brenda ekranit të kyçjes. Sidoqoftë, problemi duket se zhduket sapo të zhbllokohet iPhone 12 mini, i cili duhet të vijë si një psherëtimë lehtësimi për miliona potencialisht të blerësve. Justshtë vetëm ky lemzë e vogël me të cilën duhet të merren dhe se problemi nuk po ndodh gjatë përdorimit normal të iPhone.

Një spekulim për këtë mungesë reagimi është një çështje e përçueshmërisë ose tokëzimit. Ka raporte nga blerëst e iPhone 12 mini që tregojnë se kur pajisja futet në një karikues muri ose kur korniza e telefonit preket pa një rast, çështja duket se do të zhduket. Sidoqoftë, kjo nuk është një zgjidhje e përhershme, veçanërisht për një pajisje që u shitet klientëve për 699 dollarë (729 dollarë nëse zgjedhni një version pa SIM).

Meqenëse blerës të shumtë të iPhone 12 mini po ankohen për të njëjtin problem, valët e lajmeve me siguri do të kishin tërhequr vëmendjen e Apple deri tani. Për fat të keq, kompania nuk ka lëshuar një deklaratë nëse është një çështje software apo pajisje. Si gjithmonë, ne do t’ju mbajmë të azhurnuar në të ardhmen, kështu që qëndroni nën akord.

Postime te ngjashme