Kamerat më të mira për dyert (zile & video)

Kamerat më të mira për dyert (zile & video)

Këmbanat e videove janë pjesë e ziles së derës, pjesë e kamerës së sigurisë. Ato funksionojnë duke dërguar alarme në kohë reale në telefonin tuaj dhe duke ju dhënë mundësinë e transmetimit të drejtpërdrejtë të videos se kush i bie ziles. Një mikrofon dhe altoparlant i integruar ju lejon të bisedoni me mysafirin tuaj, dhe në disa raste, pajisja do të punojë gjithashtu me brava inteligjente, në mënyrë që ta lejoni personin të hyjë pa e hapur fizikisht derën vetë.

Shumica e kandidatëve për kamerën më të mirë të videos së ziles së dyerve sot janë të aktivizuara me Wi-Fi dhe ofrojnë veçori të tilla si një bateri e rikarikueshme, komunikim në të dy drejtimet, një burim video dhe regjistrim, së bashku me butonin tradicional të ziles së derës. Por dizenjot, cilësia e videos, pajtimet në ruajtjen e videos dhe procesi i instalimit për secilën kamerë të ziles mund të ndryshojnë.

Ne kemi theksuar modelet tona të preferuara më poshtë, dhe ne kemi shpjeguar saktësisht se si ne testojmë zilet e dyerve të videos. Pra, nëse jeni duke kërkuar zilen më të mirë të videos, ka shumë mundësi që të jetë ndër ato që kemi testuar. Ne e azhurnojmë këtë listë në mënyrë periodike.

Këmbanat më të mira të videove që janë provuar

Kamera Video Doorbell e Arlo-s prej 150 dollarësh është e lehtë për t’u instaluar, performon mirë dhe ka karakteristika konkurruese dhe tarifa të ruajtjes së reve, duke filluar nga 3 dollarë në muaj. Me një pajtim në hapësirën e ruajtjes së resë kompjuterike, ju merrni qasje në funksionalitete të përparuara si njoftimet për personat e personalizuar, kafshët, automjetet dhe paketat.

Arlo Video Doorbell, zgjedhja jonë për zilen më të mirë të videos në përgjithësi, gjithashtu përmban një sirenë të integruar, audio me dy drejtime, zona për zbulimin e lëvizjes dhe mënyrat e krahut / çarmatosjes. Lexoni më shumë rreth Arlo Video Doorbell.

Vlera më e mirë

Video Doorbell e Arlo nuk është e lirë, por kjo pajisje ofron një vlerë të përgjithshme. Për 3 dollarë në muaj, ju merrni qasje në veçoritë e përparuara të kamerës së ziles, si sinjalizimi i personave, kafshëve, automjeteve dhe lëvizjeve. Kamera gjithashtu ka mënyra të çarmatosjes së krahut, audio me dy drejtime, zona lëvizjeje dhe një sirenë të integruar, ashtu si kamera e jashtme e sigurisë Arlo Pro 3. Lexoni më shumë rreth Arlo Video Doorbell.

Karakteristikat më të mira

Përveç bazave, siç janë pamjet video 1080p HD transmetimi i drejtpërdrejtë dhe zbulimi i lëvizjes dhe alarme, kamera Hello gjithashtu ofron zbulimin falas të personave. Zbulimi i personave nuk do t’ju tregojë se kush është te dera (nuk është njohja e fytyrës ), por do t’ju tregojë se ka parë një person. Për një tarifë mujore ose vjetore, ju gjithashtu mund të azhurnoni në shërbimin e pajtimit të hapësirës ruajtëse Nest Aware. Së bashku me qasjen në regjistrimet e ruajtura të videos HD (përshëndetje cilësi e shkëlqyeshme e videos), ky shërbim shton njohjen e fytyrës. Lexoni përmbledhjen Nest Hello.

Më e mira për banorët e apartamenteve

videove

Peephole Cam është zgjedhja me e mire për dyert e apartamenteve. Nëse nuk doni – ose nuk mundeni – të futni një kornizë dere për të instaluar një zile dere me tela ose me bateri, Peephole Cam është një alternativë e fortë.

Plotësisht i furnizuar me bateri, Peephole Cam zëvendëson vrimën e vrimës tuaj standarde në disa hapa të thjeshtë. Ju përsëri do të jeni në gjendje të shihni përmes saj si një vrimë vrimë e zakonshme, por gjithashtu do të jeni në gjendje të tërheqni një burim video të drejtpërdrejtë të derës suaj të kërkuar dhe të bisedoni me ndonjë vizitor. Nëse jeni pajtuar në shërbimin cloud të Protect të Ring-ut, do të keni gjithashtu mundësi të shikoni klipet e ruajtura.

Instalimi i tij i efektshëm dhe një zgjidhje e zgjuar për banorët e apartamenteve, Ring Peephole Cam padyshim që ia vlen të merret parasysh. Lexoni rishikimin tonë të Ring Peephole Cam.

Si provojmë këmbanat e videos?

Testimi për të përcaktuar zilen më të mirë të videos është e ngjashme me testimin e çdo kamere tjetër sigurie në shtëpi. Së pari shkarkoj aplikacionin përkatës dhe krijoj një llogari (nëse nuk e kam tashmë). Ndërsa shumë produkte përfshijnë broshura mësimore në kutinë me blerjen tuaj, unë preferoj të filloj me aplikacionin. Një aplikacion i mirë përfshin hapa të hollësishëm në procesin e instalimit, si dhe mënyrën se si të lidheni me rrjetin tuaj Wi-Fi dhe në të vërtetë të funksiononi pajisjen. Shopshtë dyqani juaj me një ndalesë për të marrë konfigurimin e ziles tuaj nga fillimi në fund.

Sigurohuni që zilja e derës të jetë instaluar bazuar në specifikimet e prodhuesit – qoftë me tel ose me bateri ose me energji diellore. Sapo të lidhet dhe të jem në gjendje të shikoj burimin e drejtpërdrejtë të videos, kontrolloj cilësimet. Sigurohem që veçoritë si zbulimi i lëvizjes ose zonat e aktivitetit janë të aktivizuara (ato nuk janë gjithmonë të ndezura si parazgjedhje) për të marrë një kuptim të plotë të asaj se si është të përdorësh produktin – dhe për të parë se sa mirë pajisja funksionon në të vërtetë si një zëvendësim në një zile të rregullt, jo të zgjuar.

Çfarë duhet të dini ?

A funksionon me platformat e zgjuara të shtëpive? Nëse po, a punojnë mirë së bashku? Në ditët e sotme pajisjet e zgjuara të shtëpisë pritet të punojnë me të paktën një platformë kryesore të zgjuar të shtëpive – Amazon Alexa, Google Assistant dhe Apple HomeKit janë ato kryesore që duhet të kërkoni.

  • Nëse kamerës suaj inteligjente të derës ju duhet shumë kohë për të marrë një alarm paralajmërues pasi dikush i bie ziles, atëherë rrezikoni të mungoni vizitorin tuaj plotësisht. E njëjta gjë mund të jetë e vërtetë edhe kur zilja e derës thjesht zbulon lëvizjen – mund të vendosni sensorin e lëvizjes në shumicën e këmbanave të videos për t’ju njoftuar për aktivitetin që ndodh afër derës suaj, edhe nëse askush nuk i bie ziles.
  • Nëse keni probleme me vonesën, filloni me lidhjen tuaj Wi-Fi. Nëse nuk është i fortë aty ku është instaluar zilja e derës, mund të mendoni ta zhvendosni atë (ose, më lehtë, të merrni një zgjatues të intervalit Wi-Fi). Por mund të jetë edhe mënyra e funksionimit të softuerit.
  • Zinxhirët e derës shpesh janë të ekspozuar ndaj rrezeve të diellit, por shumë të tjerë janë instaluar nën hyrje, pranë pemëve me hije dhe në të gjitha llojet e mjediseve të tjera. Importantshtë e rëndësishme që kamera të ketë vizion gjatë natës dhe të mund të trajtojë cilindo prej këtyre skenarëve në mënyrë që të mos mbërtheni me një produkt që nuk funksionon dhe që nuk mund të shohë fytyrat nën një hyrje.
  • Nëse mikrofoni dhe altoparlanti i ziles së derës nuk funksionojnë mirë, do të keni një kohë të vështirë për të komunikuar me këdo që është atje. E provoj këtë disa herë për të parë se si tingëllon zëri i ziles në telefonin tim.

Postime te ngjashme