Thashethemet e minutës së fundit për iPhone 12: Zoom më i mirë dhe më shumë jetëgjatësi të baterisë

Me ngjarjen e Apple që është vetëm një ditë larg, ju do të mendoni se ne tashmë konsiderojmë se dimë gjithçka që ka të bëjë me iPhone 12. Dhe, për pjesën më të madhe, ne dimë dhe këtu janë dy përmbledhje të asaj që ne presim që Apple të shpallë nesër.

Sidoqoftë, zbuluesi Max Winebauch ka shpërndarë disa informacione shumë të hollësishme, të minutës së fundit në lidhje me iPhone-t e rinj, disa prej të cilave nuk i kemi dëgjuar më parë.

Sipas Winebauch, më i vogli nga iPhone, 5.4 inç “iPhone 12 Mini” – do të ketë një sistem kamera TrueDepth të rregulluar në pjesën e përparme, duke rezultuar në një nivel që është më i vogël horizontalisht, por pak më i madh vertikalisht.

Zmadhimi po merr një përmirësim tjetër; Weinbauch pretendon se modelet Pro do të kenë zmadhim optik 3x dhe zmadhim digjital 25x deri 30x, ndërsa modelet jo-Pro iPhone 12 do të marrin zmadhim më të mirë përmes përmirësimeve të software-it.

Postime te ngjashme