Instagram këshilla stories WiFi

4 këshilla të lehta për tu siguruar që Instagram të jetë efektiv

Nga sektori i argëtimit, deri në industrinë e shëndetit dhe fitnesit, kultura e karantinës ka detyruar shumë sipërmarrës të improvizojnë dhe shkëmbejnë aftësitë e tyre në mënyrë virtuale. Algoritmi i përfitimeve të Instagramit transmeton drejtpërdrejt me njoftime shtesë për shtytje dhe një pozicion në pjesën e përparme të linjës në burimet e përdoruesve.

Streamers gjithashtu mund të shohë dhe t’i përgjigjet komenteve në kohë reale, gjë që hap potencialin për të komunikuar drejtpërdrejt dhe për të angazhuar audiencën tuaj. Nëse po kërkoni të përdorni Instagramin live për të krijuar përmbajtje apo edhe për të shitur shërbime virtuale, mos harroni të kontrolloni dyfish katër gjërat e mëposhtme.

1 Lidhuni me WiFi-në tuaj

Në vitin 2015, familja mesatare amerikane kishte rreth dhjetë pajisje të zgjuara. Sidoqoftë, ardhja e pajisjeve të lidhura me internet po e çon shpejt këtë numër. Projekt studimesh ky numër është dyfishuar dhe përfundimisht do të arrijë 50 pajisje për shtëpi.

Altoparlantët inteligjentë, telat inteligjentë të kamerave dhe kamerat inteligjente të siguris. Të gjitha lidhin lidhjen tuaj WiFi gjatë gjithë ditës. Kur është koha të shkoni drejtpërdrejt dhe po përdorni një rrjet WiFi, ju dëshironi që gjerësia e bandës maksimale të jetë e mundur.

Konsideroni mbylljen ose shkëputjen e përkohshme të pajisjeve të lidhura me lidhjen tuaj WiFi. Kjo minimizon shanset që ju të përjetoni ndërhyrje, një prurje të pixelated ose një ndërhyrje në lidhjen në internet që qarkon shkurtimisht tërësisht rrjedhën tuaj.

Nëse e shihni veten duke transmetuar drejtpërdrejt rregullisht për të ardhmen e parashikueshme. Ngulitni vendosjen tuaj dhe lidhni telefonin tuaj drejtpërdrejt me ruterin tuaj të internetit përmes kabllit Ethernet.

Një përshtatës rrufe në ethernet është këtu, një përshtatës Micro USB-në-Ethernet (për pajisjet Android) është këtu, dhe një përshtatës USB-C-to-Ethernet është këtu.

  1. Konsideroni tiparin live të ekranit të ndarë

Instagram me dy persona në internet ka qenë një mundësi që nga Q4 2017. Në një kohë kur shumica e njerëzve janë në shtëpi dhe shumë po kalojnë më shumë kohë se zakonisht në platformat e mediave sociale, një ofertë me dy ekran mund të krijojë freski dhe shumëllojshmëri.

Për të mundësuar një Instagram Live me dy persona, duhet të:

Koordinoni paraprakisht me të ftuarin tuaj ose bashkë-pritës të drejtpërdrejtë. Ata do të duhet të shohin videon tuaj live tashmë përpara se t’i ftoni ata të bashkohen.

Shkoni drejtpërdrejt në Instagram, pastaj lokalizoni ikonën e dy fytyrave në fund të ekranit. Shikuesit që janë duke shikuar transmetimin tuaj live do të shfaqen si opsione bashkë-pritëse; zgjidhni

 

Shqetësoheni për të shkuar drejtpërdrejtë, duke pasur që rryma juaj të duket e prezantueshme dhe të shtypni butonat e duhur? Bëni një llogari të shijshme në Instagram dhe praktikoni sa më shpesh që të jetë e nevojshme për të rritur besimin tuaj para se të transmetoni për audiencën tuaj aktuale.

 

  1. Ngjarjet kryesore të tregimit të levave

Instagram lëshoi ​​Stories në 2016 si përgjigje ndaj Snapchat. Por çdo përmbajtje e krijuar do të zhdukej pas 24 orësh. Në Dhjetor 2017, megjithatë, pikat kryesore të Story u shtuan, dhe përdoruesit mund të shfaqin përmbajtjen e kaluar të Story. Ose përmbajtje të transmetuar drejtpërdrejt nën përshkrimin e profilit të tyre.

Konsideroni të krijoni një theksim Story për të shfaqur videot tuaja live. Shumica e shikuesve të transmetimit të drejtpërdrejtë shikojnë rishikimin tuaj, jo transmetimin tuaj aktual live. Dhe përmbajtja juaj do të arrijë një audiencë totale më të madhe kur ripranimet janë në dispozicion. Mos lejoni që një numër i vogël i shikuesve të drejtpërdrejtë t’ju dekurajojnë.

Ju gjithashtu mund të kapni një lidhje nga çdo postim i Stories. Thjesht shkoni te ikona në fund të djathtë të ekranit, trokitni lehtë mbi, pastaj trokitni lehtë mbi “Kopjo lidhjen e theksuar.” Rishikimi juaj në Instagram Live tani mund të bëhet përmbajtje burimore për fushatat e postës elektronike ose iniciativave të tjera dhe t’ju ndihmojë të polenizoni publikun tuaj në Instagram.

 

  1. Vendoseni telefonin tuaj në modalitetin “don’t disturbe”

Nëse e bëni gjithë këtë punë por më pas merrni një telefonatë gjatë një transmetimi të drejtpërdrejtë. Thirrja do të marrë përparësi dhe rryma juaj do të ndalet ose do të përfundojë krejt. Mos lejoni që kjo të ndodhë me ju, veçanërisht kur u përpoqet të mblidhni ndjekësit tuaj në një vend.

Ndryshoni në funksionin “don’t disturbe” në seksionin e cilësimeve të smartphone-it tuaj. Nëse planifikoni të jetoni rregullisht, ju mund të dëshironi të krijoni një listë kontrolli të para-transmetimit; përfshini këto tweaks cilësimesh në përgatitjen tuaj.

Transmetimi i drejtpërdrejtë mund të jetë i frikshëm herë pas here. Mos lejoni që frika ose pajisjet tuaja t’ju ndalojnë të ndani ekspertizën tuaj me komunitetin tuaj, veçanërisht kur ata janë të mbërthyer në shtëpi dhe nuk kanë mundësi të konsumojnë personalisht shërbimet tuaja. Përdorni këtë herë për të mësuar litarët dhe do të keni një strategji të re për kutinë e veglave të marketingut në të ardhmen.

Postime te ngjashme